Sočiva u boji

Sočiva u boji bez dioptrije dostupna su u ovih 9 nijansi:

Pretty Eyes

Mesečna kontaktna sočiva u boji za prirodan efekat na vašim očima. Spoljni i unutrašnji prstenovi za neverovatno intenzivan izgled u devet neverovatnih boja.

  • Visok sadržaj vode
  • Lako rukovanje, savršeno uklapanje
  • Bogat izbor boja
  • Savršena sočiva i za početnike

Pretty Eyes Young Mounthly su meka, mesečna sočiva u boji, visokog kvaliteta napravljena od dobro poznatog hidro-gel materijala i dostupna su u 9 boja: blue, dark blue, ocean, green, pearl, violet, light hazel, hazel i dark hazel u Lilly drogerijama, DM marketima i BENU apotekama u Srbiji. Ovo su sočiva najnovije generacije, “tricolor lenses”, imaju tri nijanse boje u njima tako da u potpunosti imitiraju dužicu oka i daju prirodan izgled svakoj nijansi. To su mesečna sočiva sa dnevnim korišćenjem što znači da traju mesec dana od otvaranja i stavljaju se ujutru, a  skidaju svako veče pre spavanja. Svaka kutija sadrži jedan par sočiva.

Neophodno je pravilno održavati higijenu, za to su Vam neophodni rastvor za meka sočiva koji možete kupiti u bilo kojoj apoteci i kutijica za sočiva koju uglavnom dobijate uz rastvor. Svaki kupac sočiva dobiće u kutiji uputstvo za korišćenje, kao i sve neophodne podatke za njihovo održavanje.

Cena kutije sočiva u boji je 1.900 dinara ( 2 sočiva u kutiji )

*AKCIJA od 18.07.2021. do 18.08.2021. u LILLY drogerijama u Srbiji sniženje od 30%, cena kutije sočiva u boji bez dioptrije sa popustom je 1.330 dinara ( 2 sočiva u kutiji )

VRATI NA POČETNU STRANU